Οροι και Προϋποθέσεις

Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023

Εισαγωγή (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ)

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο (“Εταιρεία”, “εμείς”, “μας”, “εμείς”)! Καθώς μόλις κάνατε κλικ στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, κάντε παύση, πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ και διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω σελίδες. Θα σας πάρει περίπου 20 λεπτά.

Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών (“Όροι”, “Όροι Παροχής Υπηρεσιών”) διέπουν τη χρήση των ιστοσελίδων μας που βρίσκονται στη διεύθυνση που λειτουργεί ο ιστότοπος.

Η Πολιτική Απορρήτου μας διέπει επίσης τη χρήση της Υπηρεσίας μας από εσάς και εξηγεί πώς συλλέγουμε, προστατεύουμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες που προκύπτουν από τη χρήση των ιστοσελίδων μας. Διαβάστε το εδώ Πολιτική απορρήτου

Η συμφωνία σας μαζί μας περιλαμβάνει αυτούς τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας («Συμφωνίες»). Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τις Συμφωνίες και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτές.

Εάν δεν συμφωνείτε (ή δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε) με αυτές τις Συμφωνίες, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτοί οι Όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες, χρήστες και άλλους που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία.

Όλο το γραπτό περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο έχει δημιουργηθεί από τον ιστότοπο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αντιγράψετε, να αναπαράγετε ή να εκτυπώσετε αυτό το περιεχόμενο με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή.

Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούνται με καλή πίστη. Η πλειοψηφία των εικόνων που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται από το Ireland’s Content Pool, μια υπηρεσία που παρέχεται από την Tourism Ireland και την Failte Ireland. Άλλες εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν έχουν αγοραστεί μέσω του Shutterstock.

Οι υπόλοιπες εικόνες είτε παρέχονται με την άδεια του εν λόγω φωτογράφου είτε έχουν δημιουργηθεί από τον ιστότοπο (αυτό θα αναφέρεται στη λεζάντα της εικόνας. Ένας μικρός αριθμός εικόνων σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούνται με άδεια Creative Commons. Αυτό θα αναφέρεται στη λεζάντα της εικόνας.

Διαγωνισμοί, κληρώσεις και προσφορές

Τυχόν διαγωνισμοί, κληρώσεις ή άλλες προωθητικές ενέργειες (συλλογικά, “Προσφορές”) που διατίθενται μέσω αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να διέπονται από κανόνες που είναι ξεχωριστοί από τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Εάν συμμετέχετε σε οποιεσδήποτε Προσφορές, διαβάστε τους ισχύοντες κανόνες καθώς και την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν οι κανόνες για μια Προώθηση έρχονται σε αντίθεση με αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, θα ισχύουν οι κανόνες Προώθησης.

Κρατήστε το Αβλαβές

Όλες οι πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο προορίζονται, χωρίς εξαίρεση, μόνο για γενικούς σκοπούς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο δεν προορίζονται να αποτελέσουν επαγγελματικές συμβουλές στις οποίες θα πρέπει να βασίζεστε. Σας συμβουλεύουμε, προτού ακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις συμβουλές μας, είτε πρόκειται για προτάσεις ξενοδοχείων ή της Airbnb ή οδηγούς πεζοπορίας, να λάβετε συμβουλές από ειδικούς ή επαγγελματίες. Όλες οι απόψεις και οι συμβουλές που παρέχονται στον ιστότοπο και μέσω των σχετικών λογαριασμών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram) είναι οι δικές μας σκέψεις και απόψεις. Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των πληροφοριών στον ιστότοπο, δεν παρέχουμε εγγυήσεις, δηλώσεις ή εγγυήσεις, ανεξάρτητα από το εάν είναι ρητές ή σιωπηρές, ότι το περιεχόμενο που περιέχεται στον ιστότοπο είναι ενημερωμένο, ακριβές ή πλήρες με οποιονδήποτε τρόπο.

Περιεχόμενο

Το γραπτό περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτόν τον ιστότοπο, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, αποτελεί ιδιοκτησία του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η διανομή, τροποποίηση, μετάδοση, επαναχρησιμοποίηση, λήψη, αναδημοσίευση, αντιγραφή ή χρήση του εν λόγω Περιεχομένου, εν όλω ή εν μέρει, για εμπορικούς σκοπούς ή για προσωπικό όφελος, χωρίς ρητή προηγούμενη γραπτή άδεια από εμάς.

Απαγορευμένες χρήσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με τους Όρους. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία:

  • Με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζει οποιαδήποτε ισχύουσα εθνική ή διεθνή νομοθεσία ή κανονισμό.
  • Για τη μετάδοση ή την εξασφάλιση της αποστολής οποιουδήποτε διαφημιστικού ή προωθητικού υλικού, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε «άχρηστης αλληλογραφίας», «αλυσιδωτής επιστολής», «ανεπιθύμητης αλληλογραφίας» ή οποιασδήποτε άλλης παρόμοιας πρόσκλησης.
  • Για να υποδυθείτε ή να προσπαθήσετε να μιμηθείτε τον ιστότοπο
  • Με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ή με οποιονδήποτε τρόπο είναι παράνομος, απειλητικός, δόλιος ή επιβλαβής ή σε σχέση με οποιονδήποτε παράνομο, παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή σκοπό ή δραστηριότητα.
  • Για να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση ή την απόλαυση αυτού του ιστότοπου από οποιονδήποτε, ή η οποία, όπως προσδιορίζεται από εμάς, μπορεί να βλάψει ή να προσβάλει